Szakképzett szerzők

Csapatunkat szakképzett, egyetemi műveltséggel és többéves tapasztalattal rendelkező szerzők alkotják

határidők betartása

Minden dokumentumot a meghatározott határidőn belül szállítunk, mindamellett lehetőséget nyújtunk a dokumentumok expressz kidolgozására is.

100% EREDETISÉG

Minden kidolgozott dokumentum eredeti, nem plágium, melyet a megrendelő igényeire szabunk

árajánlat 24 órán belül

24 órán belül találunk Önnek megfelelő szerzőt, és az individuális elvárások alapján dolgozzuk ki és az árajánlatot

Mesterképzési szakdolgozat

A mesterképzési szakdolgozat elkészítése az egyetemi oktatás lezárásának egyik követelménye. Terjedelmesebb dolgozatfajta, mely az összegyűjtőtt információkon kívül új ismeretekkel is bővíti a tudományos közösséget.

Célja a hallgató szakmai, elméleti és tárgyi tudásának tesztelésére, valamint szakszókincsének és tudományos tudásának felmérésére. A dolgozatvezető tanár csak módszertanilag felügyeli a munkát, és figyelmezteti a hallgatót az esetleg hibákra és hiányosságokra. Továbbá közvetetten felügyeli, hogy a dolgozat eredeti legyen, ne plágium.

Az alapképzési szakdolgozattal ellentétben ez a munka sokkal terjedelmesebb és bonyolultabb, részletes kutatást igényel. A kutatás során gyűjtött információkat pedig a diák feldolgozza és grafikonokba, táblázatokba valamint térképekbe rendezi. Ha problémája akad, nem áll rendelkezésére megfelelő szakirodalom, vagy csupán idegen nyelvű, forduljon bátran profi csapatunkhoz.