Szakképzett szerzők

Csapatunkat szakképzett, egyetemi műveltséggel és többéves tapasztalattal rendelkező szerzők alkotják

határidők betartása

Minden dokumentumot a meghatározott határidőn belül szállítunk, mindamellett lehetőséget nyújtunk a dokumentumok expressz kidolgozására is.

100% EREDETISÉG

Minden kidolgozott dokumentum eredeti, nem plágium, melyet a megrendelő igényeire szabunk

árajánlat 24 órán belül

24 órán belül találunk Önnek megfelelő szerzőt, és az individuális elvárások alapján dolgozzuk ki és az árajánlatot

Prezetáció

A szónok nyilvános beszéde közönség előtt, megfelelően feldolgozott információkkal és egyéb szakanyaggal, melyeket prezentációban dolgozott fel az egyszerűbb és képletesebb szemléltetés céljából. A közönséget nem csupán beszédünkkel, hanem a egyéb szemléltető eszközeinkkel is meg kell nyernűnk magunknak. A jó szónoknak mindig javallott fenntartani az érdeklődést és a célközönség figyelmét.

Amennyiben a szónok nem elég tapasztalt, nem tudja helyesen kifejezni magát, stresszel, nincs önbizalma, érdemes sok energiát ölni a prezentáció elkészítésébe, mivel a jól kidolgozott szemléltetés magájért beszél. Első lépésben fontos kitűzni a célt, és pontosan megfogalmazni a kérdéseket: Mi a fő mondanivalóm? Hogyan tudom ezt mondatokba foglalni? Továbbá fontos kiválasztani az információk típusát és mennyiségét, amelyet közönségünk elé szeretnénk tárni. Az idő kulcsfontosságú szerepet játszik, hiszen egy túl hosszú prezentáció unalmas is lehet.

Természetesen a közönség igényeihez kell szabni az információk megválasztását, közben figyelembe kell venni a hallgatók korösszetételét, mennyiségét, milyen okból vesznek részt, ismerik- e a problémakört, mit várnak el?