Szakképzett szerzők

Csapatunkat szakképzett, egyetemi műveltséggel és többéves tapasztalattal rendelkező szerzők alkotják

határidők betartása

Minden dokumentumot a meghatározott határidőn belül szállítunk, mindamellett lehetőséget nyújtunk a dokumentumok expressz kidolgozására is.

100% EREDETISÉG

Minden kidolgozott dokumentum eredeti, nem plágium, melyet a megrendelő igényeire szabunk

árajánlat 24 órán belül

24 órán belül találunk Önnek megfelelő szerzőt, és az individuális elvárások alapján dolgozzuk ki és az árajánlatot

Miért éppen mi?

 

Csapatunkat képzett, egyetemi végzettséggel rendelkező szakemberek és írók alkotják. A többi oldallal ellentétben, ahol az ügyfél kénytelen egyedül válogatni az írók közt, mi elvégezzük az igényes kiválasztási folyamatot. Minden írónk szerződéssel kötött eredeti munkák kidolgozására, így dolgozata nem lesz plágium, továbbá individuális elvárásaihoz tudjuk igazítani. A munkát küldés előtt egy mentor ellenőrzi, így minden tőlünk származó dokumentum dupla ellenőrzésen esik át, kisebb a hibalehetőség.

Ügyfeleinknek teljes anonimitást garantálunk, mivel a megrendelésben nem köteles megadni személyes adatait, mint például a nevet, lakcímet. A teljes komunikáció diszkréten zajlik, egyetlen szükséges elérhetősége az e-mail cím. Amennyiben ránk bízza személyes adatait, úgy mi ezeket nem fogjuk archiválni, sem továbbadni vagy terjeszteni.

Legtöbb konkurensünkkel ellentétben cégünk legálisan működik, tiszteletben tartjuk a fogyasztóvédelmi törvényeket valamint a személyjogokat is. Ezekről bővebben az Általános üzleti feltételekben értesül.