Szakképzett szerzők

Csapatunkat szakképzett, egyetemi műveltséggel és többéves tapasztalattal rendelkező szerzők alkotják

határidők betartása

Minden dokumentumot a meghatározott határidőn belül szállítunk, mindamellett lehetőséget nyújtunk a dokumentumok expressz kidolgozására is.

100% EREDETISÉG

Minden kidolgozott dokumentum eredeti, nem plágium, melyet a megrendelő igényeire szabunk

árajánlat 24 órán belül

24 órán belül találunk Önnek megfelelő szerzőt, és az individuális elvárások alapján dolgozzuk ki és az árajánlatot

FAQ

 • Csapatunkat képzett, egyetemi végzettséggel rendelkező szakemberek és írók alkotják. A többi oldallal ellentétben, ahol az ügyfél kénytelen egyedül válogatni az írók közt, mi elvégezzük az igényes kiválasztási folyamatot. Minden írónk szerződéssel kötött eredeti munkák kidolgozására, így dolgozata nem lesz plágium, továbbá individuális elvárásaihoz tudjuk igazítani. A munkát küldés előtt egy mentor ellenőrzi, így minden tőlünk származó dokumentum dupla ellenőrzésen esik át, kisebb a hibalehetőség. Legtöbb konkurensünkkel ellentétben cégünk legálisan működik, tiszteletben tartjuk a fogyasztóvédelmi törvényeket valamint a személyjogokat is. Ezekről bővebben az Általános üzleti feltételekben értesül.

 • Minden ügyfelünknek teljes anonimitást garantálunk, mivel a megrendelésben nem köteles megadni személyes adatait mint például a vezetéknév, keresztnév, lakcím. A teljes kommunikációt diszkréten kezeljük, és egyetlen adata, melyre szükségünk van, az e-mail cím. Amennyiben viszont ránk bízza valamely személyes adatát, úgy azt bizalmasan kezeljük, nem adjuk tovább, nem dolgozzuk fel, és a munka befejeztével nem archiváljuk.

 • Természetesen, minden írónk szerződéses munkakapcsolatban dolgozik, szerződésük pedig kötelezi őket eredeti dokumentumok kidolgozására, műveik nem lehetnek plágiumok. Mindamellett minden ügyfelet aktívan bevonunk az alkotás folyamatába, megjegyzéseikkel és észrevételeikkel bővítheti és irányíthatják a munkát, így a kész mű mindig igényeiket tükrözi majd.

  Természetesen a készhez kapott mű bármely részét az űgyfél maga is le tudja ellenőrizni. Magától érthetődő módon minden munkánkra pénz-visszafizetési garanciát vállalunk, amelyet mindidáig senki nem vett igénybe.

 • Az együttműködés alapja a kötetlen megrendelés, amelynek tartalmaznia kellene a lehető legpontosabb információkat és követelményeket a megrendelt dokumentummal kapcsolatban. Amennyiben valamilyen konkrét formai követelményeket tartalmazó irányelv alapján kívánja kidolgozni a munkát, kérem mellékelje azt is.

  A kötetlen megrendelés elküldése után automatikus e-mailt kap, miszerint keresletét regisztráltuk, és 24 órán belül igyekszünk megfelelő szerzőt találni, majd árajánlatot küldeni. Miután az árajánlatot elfogadta, és kidolgoztak egy leadási határidőtervet, szükséges e-mailben megerősíteni a megrendelést, valamint kifizetni az első részletet. A részlet kifizetése után szerzőnk munkához lát.

  A részletes együttműködési útmutatónkat a HOGYAN FOGJUNK HOZZÁ címszó alatt találja.

 • A szerző minden kívánt változtatást beledolgozik a munkába, a teljes munkamenet ideje alatt. Minden ügyfelünknek ajánljuk a dokumentumok folyamatos ellenőrzését, így nem léphet fel szoros határidő. Indokolt esetekben a teljes munka átadását követő 30 napban lehetséges változtatásokat eszközölni az ügyfél által átvett dokumentumokban.

 • Minden dokumentumunkat normaoldalak formájában küldjünk el ügyfeleinknek. A normaoldal egy olyan szabványoldal, amely 1800 karaktert tartalmaz ( a helyközöket is beleértve), amely általában 30, 60 karatkert tartalmazó sornak, vagyis nagyjából 250 szónak felel meg. Az általános betűtípus a 12 betűméretű Times New Roman, a sorközök 1,5 nagyságúak. Természetesen minden az igényeire szabunk, így a formai paraméterekre vonatkozó követelményeit is a kötetlen megrendelésben jelölheti ki.

  Minden középiskola és egyetemi munkához igyen készítjük ügyfeleinknek a BELSŐ BORÍTÓLAPOKAT

 • A megrendelés megerősítése után minden ügyfél e-mailben értesül a fizetési feltételekről. A részletfizetés mindig az igényelt szolgáltatások árától függ. Az első részletet az ügyfél mindig előre fizeti. Az elöleg számlánkon való jóváírása után kezdi meg munkáját a szerző. A szerző a munkát részletekben küldi az ügyfélnek, így az menet közben is javíthatja illetve kiegészítheti a művet.

  100 €-ig terjedő megrendeléseknél az ár egy részletben fizetendő.

  101-300 € közti megrendeléseknél az ár 2 részeltben fizetendő.

  301 € és magasabb értékű megrendelés esetén 3 vagy akár 4 részletben is fizethet.

  Amennyiben az ügyfél gyors kidolgozást szeretne, megfizetheti az egész összeget egy részletben is.

 • Minden ügyfelünk jogosult árengedményre, amennyiben nagyobb mennyiségben rendeli meg ugyanazt a típusú szolgáltatásunkat.

  2 db esetén 5% árengedmény

  3 db esetén 10% árengedmény

  4 db esetén 15% árengedmény

  5 db esetén 20% árengedmény