Szakképzett szerzők

Csapatunkat szakképzett, egyetemi műveltséggel és többéves tapasztalattal rendelkező szerzők alkotják

határidők betartása

Minden dokumentumot a meghatározott határidőn belül szállítunk, mindamellett lehetőséget nyújtunk a dokumentumok expressz kidolgozására is.

100% EREDETISÉG

Minden kidolgozott dokumentum eredeti, nem plágium, melyet a megrendelő igényeire szabunk

árajánlat 24 órán belül

24 órán belül találunk Önnek megfelelő szerzőt, és az individuális elvárások alapján dolgozzuk ki az árajánlatot

Szakdoglozatvédés, ahogy azt kell!

"Kedves olvasóink, elmesélnék nektek egy olyan inspiráló és érdekes szakdolgozat megvédést, melyben már régen nem volt részem. Pedig az intézményben már egyenesen élő kövületnek számítok. Gratulálok a szóban forgó diáknak, élő példája a reménynek, hogy még manapság is van esély igazi szakembereket képezni az egyetemeken."

részletesebben

Dolgozatírás idegen nyelven

Biztosan minden diák szembesült már az évfolyammunka, szemináriumi munka, zárodolgozat, szakdolgozat elkészítésével járó kisebb-nagyobb kellemetlenségekkel. Amennyiben ezen dolgozatainkat idegen nyelven készítjük, a probléma csak tovább halmozódik.

részletesebben

Esettanulmány, mint szakdolgozati kutatási módszer

A szakdolgozat az egyetemi diák legfontosabb munkája, melyet elsőfokú, másodfokú, illetve harmadfokú tanulmányai lezárásaként kell elkészítenie és megvédenie. A sikeres dolgozatírást és megvédését rengeteg tényező befolyásolja. Ebben a cikkben az egyik legfontosabb aspektussal foglalkozunk majd, a munka metodológiájával, azon belül is az Esettanulmányra, mint kutatási módszerre térünk ki.

részletesebben