Szakképzett szerzők

Csapatunkat szakképzett, egyetemi műveltséggel és többéves tapasztalattal rendelkező szerzők alkotják

határidők betartása

Minden dokumentumot a meghatározott határidőn belül szállítunk, mindamellett lehetőséget nyújtunk a dokumentumok expressz kidolgozására is.

100% EREDETISÉG

Minden kidolgozott dokumentum eredeti, nem plágium, melyet a megrendelő igényeire szabunk

árajánlat 24 órán belül

24 órán belül találunk Önnek megfelelő szerzőt, és az individuális elvárások alapján dolgozzuk ki és az árajánlatot

Személyes adatok védelme

A személyes adatok védelme a  18/2018 törvény, 13. § 1. bekezdésének b) pontja értelmében, mely a személyes adatok védelméről szól (továbbiakban csupán „törvény“)

Az ügyfeleink magánélete számunkra nagyon fontos. A személyes adatok feldolgozásakor az érvényes törvényi előírásoknak megfelelően járunk el, védelmüket a legnagyobb mértékben biztosítjuk.

 

 Szolgáltató:

Podklady LTD

Székhely:

27 Old Gloucester Street, London, United Kingdom, WC1N 3AX, Cégjegyzékszám: 11664420 (továbbiakban csupán „podklady ltd“), email: info@szakdogak.hu, tel. +3619989135

 

 Személyes adatok, amelyeket feldolgozunk:

A személyes adatok nemcsak a keresztnévből, vezetéknévből, születés dátumából állnak, hanem bármely információból, amely alapján meghatározható egy természetes személy.

Az Ön személyes adatainak feldolgozásának kiterjedése:

Azonosító adatok: titulus, keresztnév, vezetéknév

Kapcsolati adatok: email cím és telefonszám (nem kötelező adatok)

 

 Milyen célra dolgozzuk fel személyes adatait:

Személyes adatait, amelyeket megosztott velünk a reklamáció felhasználásának, megvalósítísának, ill. az Önnel való kommunikáció céljából dolgozzuk fel. A személyes adatokat az Ön beleegyezésével dolgozzuk fel. A beleegyezés önkéntes alapon történik, akármikor elállhat tőle.

 

Milyen időre őrizzük meg személyes adatait:

Személyes adatait csak a feldolgozáshoz szükséges  ideig tárolják, vagy ameddig a jogszabályok feltételezik, üzleti és adó archivációs kötelezettségek, vagy amennyiben megengedett pl. bizonyítékok biztosítására. A feldolgozás céljának vagy a törvényi határidő lejártát követően a személyes adatait rendszerint jogilag törlik vagy a feldolgozásukat korlátozzák. Személyes adatok feldolgozása pl.  jogi kötelezettségek teljesítéséhez a podklady s.r.o. részére pl. a törvényes időszak betartásáról az alábbi törvény rendelkezik 13. § 1. bekezdésének c) pontja alapján. Bizoyítékok biztosításáról szóló törvény 13. § 1. bekezdésének f) pontja tartalmazza.

Ön köteles személyes adatainak megadására?

A személyes adatok megadása önkéntes alapú.

Kivel lesznek megosztva személyes adatai?

Személyes adatai teljes mértékben a podklady s.r.o.-n belül lesznek megosztva. Személyes adatai nem kerülnek EÚ-n kívüli térségbe.

 

Jogok

Mint „érintett személy“ a Törvények szerint a következőkhöz van joga:

  • jog a személyes adatok hozzáféréséhez (§ 21 Törvény)
  • jog a javításhoz (§ 22 Törvény)
  • jog a törléshez (§ 23 Törvény)
  • jog a feldolgozás korlátozásához (§ 24 Törvény)
  • jog az adatok átviteléhez (§ 26 Törvény)
  • jog a feldolgozás kifogásolásához (§ 27 Törvény)
  • jog a beleegyezés visszavonásához (§ 23 Törvény 14. bekezdés)
  • jog az eljárás elkezdésének javaslatához a § 100 Törvény szerint

 

Jogában áll eljárás feladásának javaslatához a felügyeleti hatóságoknál (Úrad na ochranu osobných údajov Slovenské republiky, Hraničná 12 820 07, Bratislava 27), amennyiben feltételezi, hogy személyes adatainak feldolgozása ellenben áll a szabályzatnak ill. az érvényes jogszabályoknak.

 

Jogainak élvezési módjai

Jogaival élhet írásos formában, amelyet a podklady s.r.o. címre postázza, elektronikus formában, amelyet pedig az info@szakdogak.hu e-mail címre küldi vagy személyesen a cég központi címén.

A személyes adatainak hozzáférésének vagy átvitelének kérelme esetében kötelesek vagyuk meggyőződni az Ön személyazonosságáról és azt fényképes iratainak ellenőrzése által. Ebből kifolyólag ilyen kérvélyeket csak személyesen lehet beadni cégünk székhelyének címén.

Kérvényére a személyes adatok feldolgozásával kapcsolatban minden felesleges késleltetés nélkül a kézbesítéstől számítva egy hónapon belül válaszolunk. Egyes esetekben ez az időszak két hónapra tolódhat ki.